Verzenden & retourneren

Verzenden:

Leveringen binnen Nederland worden door Post.nl of pakkketdienst bezorgd.
De verzending is gratis, indien uw bestelling minimaal Euro 30,-- bedraagt.
Voor bestellingen beneden de Euro 30,-- geldt een bijdrage van Euro 5,00

Voor leveringen naar buitenland, worden de werkelijke verzendkosten in rekening gebracht.

Wij streven ernaar om uw producten binnen 48 uur, na ontvangst van uw betaling, aan u op te sturen. Wanneer u niet wilt dat uw bestelling,  bij uw eventuele afwezigheid,  bij de buren bezorgd wordt, dan horen we dat graag van U. We kunnen dit dan vermelden op het adres etiket.
Wanneer een product tijdelijk niet voorradig is, zullen we met u op dat moment overleggen hoe snel de artikelen nagestuurd kunnen worden.


Retourneren en defecten

Als klant in de webshop van Del Mundo heeft u het recht om uw bestelling te retourneren. Spelregel is dan wel:
  • Wij hebben de kosten van verzending voor ONZE rekening genomen, de kosten van terugzending zijn voor UW rekening.
  • De produkten moeten uiteraard in dezelfde staat zijn, zoals u ze van ons ontvangen heeft. In de originele verpakking en binnen 14 dagen in ons bezit.
  • Wij vinden het wel erg prettig, om van u te horen wat de reden is, waarom u de produkten terug wilt doen.
  • Zodra uw bestelling bij ons retour is, zullen wij deze controleren en beoordelen of we de produkten weer kunnen verkopen aan een andere klant. Wij zullen u bevestigen of de producten accoord bevonden zijn. Wij zullen de door u reeds betaalde produkten,  binnen 7 dagen na ontvangst van de retourzending, aan u terugbetalen/ overmaken.
Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden, kan het voorkomen dat een artikel defect raakt of dat u buiten uw schuld een verkeerd product ontvangt. In deze gevallen dient u binnen 14 dagen contact op te nemen met Del Mundo. U kunt uiteraard met ons  telefonisch overleggen en horen welke oplossingen er zijn.  Dit kan natuurlijk ook per e-mail.

Del Mundo b.v.
L. von Bönninghausenstraat 43
7651 AA Tubbergen (Nederland)
tel. 0546-623532
E-mail: [email protected]Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd. Voor een snelle afhandeling van uw klacht dient u een kopie van de factuur mee te sturen en de reden van de retourzending te vermelden.